Haluaisit saada arjen lapsesi kanssa sujumaan mahdollisimman mutkattomasti, mutta et tiedä miten...

Taklaa jokapäiväiset haasteet ja rakenna sujuvampi arki lapsesi kanssa tunnistamalla perheesi vahvuudet

Vaali & Vahvista -Sujuvampaa arkea sekä tukea käyttäytymisen haasteisiin
 -verkkovalmennus antaa sinulle 10 viikossa konkreettiset työkalut sujuvampaan perhearkeen

Voit aloittaa kurssin heti ilmoittautumisesi jälkeen voit käydä sitä omaan tahtiisi

Olet lukenut kaikki mahdolliset kirjat ja artikkelit siitä, kuinka voisit tukea  lastasi pärjäämään arjen askareissa paremmin, mutta siitä huolimatta jokapäiväiset asiat kuten ajoissa kotoa lähteminen, ruokailu, hampaiden pesu ja koulutehtävät aiheuttavat toistuvia kamppailuja lapsesi kanssa. 

Haluaisit jo löytää keinon tehdä arjesta sujuvampaa koko perheellesi, mutta et enää tiedä mistä etsisit...

Tukea ja toimivia ratkaisumalleja niihin tilanteisiin, joissa olet aiemmin tuntenut kokeilleesi jo kaikkia keinoja

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt. 
Jos haluat, voit ladata itsellesi 10 vinkkiä parempaan vuorovaikutukseen lapsiperheissä. 

Samalla liityt sähköpostilistalleni ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Vaali ja vahvista -valmennus on taas saatavilla.

Ymmärrän täysin, jos tunnet olosi väsyneeksi ja riittämättömäksi, etsittyäsi ja kokeiltuasi “kaikkea mahdollista”.  

Olet myös saattanut pyytää apua monilta eri tahoilta, mutta mikään ei ole tuntunut auttavan tai apua ei yksinkertaisesti ole ollut saatavilla tarpeeksi nopeasti.

Haluan kuitenkin sanoa sinulle, että olet tehnyt enemmän kuin tarpeeksi ja olet hyvä vanhempi lapsellesi. 

Tietoa erilaisista työkaluista ja menetelmistä lapsesi tukemiseen sekä toimivamman arjen rakentamiseen on saatavilla, mutta kyse on yleensä vain yksittäisistä, irrallisista vinkeistä ja keinoista - ei kokonaisvaltaiseen muutokseen ohjaavista toimintatavoista.

Se ei siis ole syytäsi, jos et ole löytänyt ratkaisua siihen, miten tarjoaisit lapsellesi mahdollisimman positiivisen ja kannustavan ilmapiirin – tukien samalla lastasi hänen käyttäytymisen haasteissaan.  

Kyse ei myöskään ole siitä, miten saisit lapsesi tottelemaan sinua mahdollisimman hyvin ja lopettamaan huonon käytöksen. Vaan kyse on siitä, miten pystyt vahvistamaan lapsesi positiivista käytöstä ja löytämään lapsesi vielä piilossa olevat vahvuudet.

Lapsesi (ja koko perheenne) vahvuuksien tunnistaminen on nimittäin kaiken lähtökohtana positiivisten ja toimivien ratkaisujen löytämisessä helpottamaan perheenne arkea.


HUOM! Valmennus on rakennettu niin, että se sopii monenlaisille perheille. Perheessä voi olla nepsy-oireilua, käyttäytymisen haasteita, tunnetaitojen kypsymättömyyttä, tms. 

Et kuitenkan tarvitse diagnoosia valmennukseen päästäksesi!


"Kiitos Sannis! Olisi upeaa, jos tällaisen paketin saisi neuvolan tai koulun kautta jokainen vanhempi! Tämä kurssi on ollut lahja! Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!"

Vaali & vahvista -verkkovalmennus on ainutlaatuinen ohjelma, jossa opit, miten toimia haastavissa tilanteissa lapsesi kanssa ilman jatkuvaa taistelua ja turhautumista, sekä kuinka hyödyntää omia ja koko perheesi vahvuuksia, jotta jokapäiväinen arkenne olisi sujuvampaa ja iloisempaa. 
Tämän valmennuksen avulla löydät keinoja niin lapsen kuin omienkin tunteidesi säätelyyn sekä parempaan vuorovaikutukseen ja pääset eroon riittämättömyyden tunteesta ja opit myötätuntoa itseäsi kohtaan. 
Sinun ei tarvitse pelätä sitä, että valmennukseen käyttämäsi aika valuu hukkaan, sillä se on suunniteltu niin, että se kuormittaa sinua mahdollisimman vähän ja pääset ottamaan opit käytäntöön nopeasti sekä huomaamaan positiiviset muutokset välittömästi.

Löydä perheenne vahvuudet ja ratkaise mahdottomiltakin tuntuvat arjen haastavat tilanteet

Pystyt selviytymään lähes mistä tahansa arjen haastavista tilanteista, kunhan suhtaudut niihin ratkaisukeskeisesti ja hyödynnät omia sekä lapsesi vahvuuksia. 

Mitä sitten ratkaisukeskeisyys tässä yhteydessä tarkoittaa?

Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että toimit:
Rauhallisesti haastavissa tilanteissa, jotta lapsesi ei tunne oloaan uhatuksi.
Pyrit ymmärtämään, mistä haastava tilanne on saanut alkunsa, jotta pystyt ymmärtämään paremmin miksi lapsesi tekee niin kuin tekee.  
Puhut lempeästi, jotta puheesi ei aiheuta lapsessa turhaa vastareaktiota.

Ymmärrän täysin, että saatat olla skeptinen. Tämä ei ole varmasti ensimmäinen kerta, kun olet kuullut samoja neuvoja…

Monet kuitenkaan eivät kerro sitä, että kun yhdistät yllä mainitut asiat perheesi ja lapsesi vahvuuksiin, pystyt ratkaisemaan monia haastavia tilanteita, ja saat kaikki perheesi jäsenet tuntemaan olonsa hyväksytyksi.

Sen takia olen luonut valmennuksen, jonka avulla pystyt tunnistamaan perheesi ja lapsesi vahvuudet ja hyödyntämään niitä haastavissa tilanteissa ilman, että tilanteiden tarvitsee tuntua ikäviltä sinusta ja lapsestasi. 

Haluatko jo kuulla, kuinka saat  valjastettua ne perheesi käyttöön? Eiköhän siis mennä eteenpäin… 

Vaali ja vahvista -verkkovalmennuksesta saat työkaluja lapsesi käyttäytymisen haasteiden ymmärtämiseen ja niissä tukemiseen

Vaali ja vahvista on 10 viikkoa kestävä verkkovalmennus, joka antaa sinulle uudenlaisia voimavaroja vanhemmuuteen. Se auttaa sinua luomaan uusia toimivampia rutiineja lapsesi tukemiseksi sekä sujuvamman perhearjen saavuttamiseksi.

Jokainen perhe ja sen jokainen jäsen kaipaa hyväksytyksi tulemista ja onnistumisen kokemuksia ja näitä tämä valmennus tulee tarjoamaan sinunkin perheellesi.

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt. 
Jos haluat, voit ladata itsellesi 10 vinkkiä parempaan vuorovaikutukseen lapsiperheissä. 

Samalla liityt sähköpostilistalleni ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Vaali ja vahvista -valmennus on taas saatavilla.

Valmennus jää tauolle (johtuen valmentajan henkilökohtaisista syistä) ja NYT ON VIIMEINEN MAHDOLLISUUS osallistua alennettuun hintaan 59 € (ovh. 147 €)


Ethän siis jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta. Valmennus on myynnissä enää elokuun ajan ja sen jälkeen se poistuu kokonaan.

Voit maksaa kurssin kerralla, 30 päivän maksuajalla tai Klarnan osamaksulla pilkkoen kuukausierät haluamallasi tavalla

Vaali ja vahvista -valmennuksesta saat:
 • Keinoja omien ja lapsesi luonteenvahvuuksien tunnistamiseen ja hyödyntämiseen arjen voimavaroina - näiden käyttö lisää tutkitusti hyvinvointia ja onnellisuutta sekä kehittää itsetuntemusta
 • Ymmärrystä lapsesi toiminnan ohjauksen haasteista - jotta pystyt tukemaan häntä paremmin tavallisissa arkisissa tilanteissa ja esimerkiksi oppimisessa poistamalla turhia stressitekijöitä
 • ​Opastusta ja tukea saavutettavissa olevien, juuri teidän perheenne näköisten tavoitteiden asettamiseen - sekä keinoja luoda kestävä toimintasuunnitelma niiden saavuttamiseen
 • Itseluottamusta vanhempana ja varmuuden siitä, että teet parhaasi juuri nyt
 • ​Tukea ja toimivia ratkaisumalleja niihin tilanteisiin, joissa olet aiemmin tuntenut kokeilleesi jo kaikkia keinoja
 • Samassa tilanteessa olevien vanhempien vertaistuen luottamuksellisessa ympäristössä - vertaistuki on korvaamatonta niinä hetkinä, kun tuntuu että taistelet vaikeiden asioiden kanssa yksin
Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle ja perheellesi oivalluksia, uutta ymmärrystä vahvuuksistanne sekä toimivia työkaluja, joilla teette perhearjestanne pysyvästi iloisempaa ja sujuvampaa.

Kenelle valmennus on tarkoitettu

Valmennus on sinulle jos lapsesi on 5-12 -vuotias ja:
 • haluat löytää positiivisia keinoja vaikuttaa lapsesi käyttäytymisen haasteisiin 
 • ​haluat oppia tukemaan lapsesi tunnetaitoja
 • haluat muuten vain tutustua syvemmin positiiviseen kasvatukseen ja löytää keinoja tukea paremmin lastasi
 • ​hänellä on neuropsykiatrista oireilua (ADHD, ADD, Asperger, Tourette tms.) [HUOM! Lapsella ei tarvitse olla diagnoosia päästäksenne mukaan valmennukseen]
Katsotaanko seuraavaksi, millaisia kokemuksia ja työkaluja valmennus tulee sinulle ja perheellesi konkreettisesti antamaan...

Toimivampi ja iloisempi arki perheellesi hyödyntämällä valmennuksen tarjoamia työkaluja

Valmennus kestää 10 viikkoa ja voit tehdä sitä rauhassa omaan tahtiisi. Koko valmennus on suunniteltu niin, että se kuormittaisi mahdollisimman vähän, mutta antaisi mahdollisimman paljon. 

Valmennus sisältää 6 osiota, jotka ovat käytössäsi ilmoittautumisestasi lähtien. Valmennuksen jälkeen materiaalit jäävät vielä käyttöösi ja voit hyödyntää niitä kokonaisen vuoden ajan.

Jokainen osio sisältää lyhyitä valmennusvideoita sekä yksinkertaisia tehtäviä, joita sinun on helppo käydä läpi silloin kun on sopiva hetki. 

Lisäksi kaikkiin osioihin sisältyy kotitehtäviä, jotka auttavat siirtämään opitut asiat mahdollisimman helposti osaksi perheenne perusarkea.

Valmennuksen kuudessa osiossa käymme yhdessä läpi seuraavat osa-alueet:

Teema 1 - Tutustu valmennukseen, opi ajanhallintaa ja aseta tavoitteet valmennukselle (1 viikko)

Ensimmäisellä viikolla pääset tutustumaan valmennukseen. Saat keinoja ajanhallintaan sekä luot motivoivat ja saavutettavissa olevat tavoitteet valmennukselle. Hyvä suunnitelma ja tavoitteet auttavat sinua sitoutumaan valmennukseen ja saamaan tärkeitä onnistumisen kokemuksia.

Teema 2 - Huolehdi omista voimavaroistasi ja jaksamisestasi (2 viikkoa)

Näiden kahden viikon aikana pääset keskittymään itseesi ja omiin voimavaroihisi vanhempana. Opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja hyödyntämään niitä arjessa, jotta jaksaisit paremmin.
Opit myös myötätuntoa itseäsi kohtaan, jotta pääsisit eroon syyllisyydestä ja riittämättömyyden tunteesta. 

Teema 3 - Opi siirtämään huomio heikkouksista vahvuuksiin ja ongelmista ratkaisuihin (2 viikkoa)

Saat tietää kuinka löydät ja vahvistat oman perheesi vahvuuksia. Saat itsellesi pysyvän tunteen siitä, että haastavistakin asioista selviytyminen ja ratkaisut vaikeisiin tilanteisiin ovat omissa käsissäsi. 
Opit, kuinka pystyt kääntämään jatkuvat kiellot ja “Ei” -sanan toistamisen toimivammiksi kehotuksiksi, jotka lapsesi ymmärtää selkeämmin. Ei siis enää tuntikausien väittelyitä ja riitoja, vaan sujuvampia arjen rutiineja.

Teema 4 - Tue lapsesi toiminnan ohjauksen haasteita (2 viikkoa)

Neljännessä osiossa opit ymmärtämään paremmin lapsesi toiminnan ohjauksen haasteita ja tuet hänen toimintakykyään vähentämällä tai poistamalla turhia stressitekijöitä arkisista tilanteista. Saat myös toimivia työkaluja arjen haastaviin tilanteisiin: kotoa lähtöön, kauppareissuille, nukkumaanmenoon tai leikkien lopettamiseen.

Teema 5 - Rakenna toimivampi perhearki tunne- ja tietoisuustaidoilla (2 viikkoa)

Viidennessä osiossa saat työkalut, joiden avulla pystyt pysymään rauhallisena tilanteessa kuin tilanteessa. Saat avaimet tunnistaa tilanteet, jotka aiheuttavat lapsellesi vaikeita tunteita ja pystyt ennakoimaan niihin ratkaisukeinoja. Arkenne helpottuu ja riitatilanteet vähenevät.

Teema 6 - Tue lapsesi oppimista ja onnistumisen kokemuksia koulutyössä (1 viikko)

Viimeisellä valmennusviikolla saat käyttöösi lisää keinoja auttaa lastasi oppimaan sinnikkyyttä, joustavuutta ja itsesäätelykykyä - jolloin lapsesi alkaa sietää paremmin myös pettymyksiä ja pystyy ottamaan haasteita vastaan.

PLUS - Saat arvokasta vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta vanhemmilta.

Valmennuksen kuuden osion materiaalien lisäksi saat pääsyn valmennuksen omaan, yksityiseen Facebook-ryhmään.

Ryhmässä voit osallistua keskusteluihin, jakaa onnistumisia, oivalluksia ja haasteita tai pyytää neuvoja valmentajalta ja muilta samassa elämäntilanteessa olevilta vanhemmilta. 

Osallistuminen on täysin vapaaehtoista, mutta suositeltavaa, sillä vertaistuki auttaa sinua kokemaan ettet taistele yksin vaikeiden asioiden kanssa.Nyt saat LISÄBONUKSENA myös:

 • Harjoituskirjan täynnä lyhyitä minimindfulness-harjoitteita tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa

Valmennus on nyt viimeistä kertaa myynnissä ja saat siihen nyt huikean 60 % alennuksen! 

Hinta on nyt vain 59 €

Ethän siis jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta. Valmennus on myynnissä enää elokuun ajan ja sen jälkeen se poistuu kokonaan.

Voit maksaa kurssin kerralla, 30 päivän maksuajalla tai Klarnan osamaksulla pilkkoen kuukausierät haluamallasi tavalla

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt. 
Jos haluat, voit ladata itsellesi 10 vinkkiä parempaan vuorovaikutukseen lapsiperheissä. 

Samalla liityt sähköpostilistalleni ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Vaali ja vahvista -valmennus on taas saatavilla.

Näin valmennus on muuttanut perheiden arkea...

Lue kuinka Anni onnistui valmennuksen oppien avulla muuttamaan negatiivisesti sävyttyneen vuorovaikutuksen lapsensa kanssa positiivisemmaksi ja lisäämään hyviä hetkiä tavalliseen arkeen:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

“Olimme ajautuneet tilanteeseen, jossa vuorovaikutus poikani kanssa oli mennyt kovin negatiiviseksi. Minua ärsytti ja poikaa ärsytti ja olimme jo jopa alkaneet vältellä toisiamme. Vaali ja vahvista -valmennus alkoi vahvuuksien käsittelystä ja jo se, että opin kääntämään katseeni positiivisiin asioihin ja onnistumisiin auttoi todella paljon. Yksi hyvä esimerkki tästä on, että tajusin, että kotoalähtemistilanteet sujuvat meillä tosi hyvin. Vaikka pojalla on paljon haasteita toiminnanohjauksessaan ja joudun häntä paljon ohjeistamaan, lähtömme sujuvat aina mallikkaasti. Poika hoitaa oman osuutensa ja pääsemme aina ajoissa liikkeelle. Kun tajusin tämän, sanoin sen myös pojalle ja meillä oli todella hyvä keskustelu. Saimme hehkuttaa, että olemme yhdessä hyviä lähtemään! 

Tämä toimi ikäänkuin käännekohtana ja vuorovaikutuksemme ei enää ole ollut niin “negatiivisesti latautunutta” ja meillä on ollut paljon enemmän hyviä hetkiä. Tekemistä riittää vielä valmennuksen jälkeenkin, mutta mennään eteenpäin pienin askelin, kuten Sannis valmennuksessa neuvoo.” – Anni, 12-vuotiaan pojan äiti
Valmennus voi toimia myös sinun perheesi käännekohtana kohti iloisempaa ja toimivampaa perhearkea, jos vain annat sille mahdollisuuden.


Tässä vielä muutama palaute aikaisemmilta osallistujilta:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


“Sain paljon kaipaamaani tietoa ja uuden näkökulman tutustua lapseeni. Sain luvan kaikelle sille, mitä olemme perheessä joutuneet tekemään toisin tavalliseen perheeseen verrattuna. En ajattele enää, että lapsi pitäisi osata kasvattaa toisenlaiseksi tai että olen epäonnistunut kasvattajana, koska arkemme on erilaista ja lapsi kuormittuu asioista, joista tavalliset lapset eivät kuormitu. Olen saanut paremman itsetuntemuksen ja itsetunnon vanhempana ja se on lisännyt myös lapseni hyvinvointia. Näen hänet paljon positiivisemmassa valossa ja tukea tarvitsevana. Olin kaivannut juuri tällaista apua negatiivisen kierteen katkaisemiseksi lapsen arjessa. Uskon, että nyt hän voi kasvaa vahvana kohti nuoruutta ja uusia tunnemyrskyjä!"

"Kiitos Sannis! Olisi upeaa, jos tällaisen paketin saisi neuvolan tai koulun kautta jokainen vanhempi! Tämä kurssi on ollut lahja! Kaikkea hyvää sinulle jatkoon!"

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


"Parasta antia kurssilla oli hyvän löytämiseen kehottaminen ja armollisuuden ja sen korostaminen että jokaisella on omat vahvuutensa. Siitä jäi olo, että vaikka ei heti onnistuisikaan, jokainen kehu ja kiitos ainakin kantaa eteenpäin.
Itselle myös kirkastuivat omat heikot kohdat ja kehitettävät alueet. Ne ovat sen verran abstrakteja käsitellä (sinnikkyys tai urheus esim.) että teki ihan hyvää nähdä paperilla, että näissä asioissa minulla on vaikeaa ja ilmankos se ja se tilanne siksi teettääkin helposti hankaluuksia. Tajusin myös paremmin, että toiset tärkeät asiat minulta onnistuvat ihan luonnostaan, ja siksi tykkäänkin niistä.”

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


“Erittäin ammattitaitoinen kouluttaja. Konkreettinen ja selkeä opetus. Selkeät diat ja motivoivat tehtävät. Tällä kurssilla saa oikeasti keinoja ja työkaluja haastavaan arkeen. Fb-ryhmä oli mukava tuki, jossa pystyi tapaamaan toisia kurssilaisia.

Minusta kurssi oli hyvä! Suosittelisin tätä erityislasten perheille, vaikka olisi jo kokeillut monenlaista. Se haastoi miettimään asioita uudelta kantilta.”


⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐


“Luonteenvahvuudet olivat positiivinen lähestymistapa ongelmiin. Kaikkia kiinnostaa saada itsestään lisää tietoa. Vaikka tavallaan itseään jo tuntisikin, teoriapohja siinä taustalla antoi syvempää näkökulmaa.

Kiitos kurssista! Varmasti täytyy palata aineistoon vielä monta kertaa että saa siitä kaiken irti. Positiivisuudesta iso plussa! Tuntuu että itse herkästi kokee epäonnistumista ja negatiivisuus leijaa perheemme yllä. Koin tärkeäksi myös sen että tavoitteen asettamisesta muistutettiin, jotta itsellä homma pysyi realistisena eikä lähtenyt liian isoin askelin.”

Jos kaipaat vielä hieman lisävakuutteluja päätöksesi tueksi, niin anna kun kerron sinulle...

Mihin Vaali ja vahvista -valmennuksen toimivuus perustuu

Vaali ja vahvista -valmennuksen valmentajana toimin minä, Sanna-Maija “Sannis” Nybergh. Olen erityisluokanopettajan ja neuropsykiatrisen valmentajan työssäni kohdannut paljon lapsia ja aikuisia, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. 

Olen myös huomannut työni kautta, etteivät vanhemmat useinkaan saa riittävän nopeasti ja helposti tukea lapsensa käyttäytymisen haasteisiin, niiden ymmärtämiseen ja niissä tukemiseen.

Juuri tämän takia olen kehittänyt positiiviseen kasvatukseen perustuvan Vaali ja vahvista -verkkovalmennuksen, toimimaan ensiaskeleena tai aiempia tukitoimia vahvistavana työkaluna auttamaan perheitä kasvatuksellisissa haasteissa.

Kaikki valmennuksessa käsiteltävät aihepiirit ja työkalut perustuvat positiiviseen ja voimavarakeskeiseen pedagogiikkaan sekä tunnetaitojen hyödyntämiseen, joista minulla on laaja kokemus niin luokkahuoneen puolelta kuin valmennustyöni kautta. 

Vaali ja vahvista-valmennuksessa kaiken keskiössä on lapsen sekä koko perheen vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen toimivamman perhearjen rakentamisessa. Luonteenvahvuuksien avulla on mahdollista selvitä vaikeiltakin tuntuvista tilanteista ja saada pysyvä tunne siitä, että ratkaisun avaimet ovat omissa käsissä.
Sinun ei tarvitse tehdä vielä lopullista päätöstä, sillä...

Voit osallistua valmennukseen täysin ilman riskiä!

Kun olet rauhassa katsonut ensimmäisen videot ja tehnyt niihin liittyvät tehtävät, voit tehdä lopullisen päätöksen, jatkaako valmennuksessa vai et.

Olen täysin varma siitä, että kun lähdet mukaan valmennukseen, sitoudut siihen katsomalla videot ja tekemällä tehtävät, tulet saamaan uusia työkaluja ja voimavaroja sujuvamman arjen rakentamiseen. 

Jos toimit ohjeideni mukaan, mutta et kuitenkaan jostain syystä koe valmennuksesta olevan hyötyä perheellesi, voit pyytää rahasi takaisin 14 päivän aikana ostostasi. 

Ainoa toiveeni on, että annat valmennukselle mahdollisuuden ja teet kaikki harjoitukset avoimin mielin, koska muutos voi tapahtua vain harjoittelemalla sitä aktiivisesti.

Liity nyt mukaan ja heitä hyvästit avuttomuuden tunteelle haastavien tilanteiden edessä

Matkasi kohti sujuvampaa perhearkea ja itsevarmaa vanhemmuutta voi alkaa ihan pian. Joten kerrataanpa vielä mitä kaikkea tämä valmennus tarjoaa sinulle ja perheellesi, kun liityt mukaan tänään: 
 • Saat tietää kuinka tunnistat omat ja lapsesi vahvuudet ja hyödynnät niitä voimavaroina - jotta pystytte yhdessä ratkaisemaan haastavat tilanteet ilman kuluttavaa riitelemistä 
 • Käytännön harjoittelua ratkaisukeskeisen ajattelun ja kielen hyödyntämisestä arjen haastavissa tilanteissa - jotta pystyt helposti viemään lempeämmät toimintatavat arkeesi
 • ​Saat itseluottamusta toimia vanhempana tietäen, että teet oman parhaasi juuri nyt - jotta mitkään ulkopuolisten kommentit eivät tunnu enää jatkossa ikävältä
 • Samassa elämäntilanteessa olevien vanhempien vertaistuen luottamuksellisessa ilmapiirissä - jotta vaikeina hetkinä pystyt tukeutumaan ihmisiin jotka ymmärtävät tilannettasi
 • ​Saat kaikki valmennuksen videomateriaalit käyttöösi vuodeksi - jotta voit käydä valmennusta läpi omassa tahdissa sekä pääset kertaamaan työkaluja ja menetelmiä milloin haluat
 • ​Sekä paljon muuta...

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt. 
Jos haluat, voit ladata itsellesi 10 vinkkiä parempaan vuorovaikutukseen lapsiperheissä. 

Samalla liityt sähköpostilistalleni ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun Vaali ja vahvista -valmennus on taas saatavilla.

Kertauksena vielä, saat kaiken tämän:

 • 10 viikkoa positiivisen psykologian tutkimukseen perustuvaa valmennusta
 • ​Vertaistukea muilta samassa tilanteissa olevilta vanhemmilta
 • ​Live-valmennuksia ja kyselytunteja
 • ​Valmentajan henkilökohtaisen tuen sähköpostitse tai Facebook-ryhmässä
 • ​sekä vielä LISÄBONUKSENA Harjoituskirjan täynnä lyhyitä minimindfulness-harjoitteita tehtäväksi yhdessä lapsen kanssa

Valmennus on viimeistä kertaa myynnissä ja sen 
hinta on nyt VAIN 59 € (ovh. 147 €)

Ethän siis jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta. Valmennus on myynnissä enää elokuun ajan ja sen jälkeen se poistuu kokonaan.

Voit maksaa kurssin kerralla, 30 päivän maksuajalla tai Klarnan osamaksulla pilkkoen kuukausierät haluamallasi tavalla

Miten tästä eteenpäin?

 • Heti ilmoittauduttuasi mukaan ohjaudut "maksun vahvistus" -sivulle, josta pääset maksamaan valmennuksen ja kirjautumaan mukaan valmennukseen sähköpostiosoitteellasi. Saat myös sähköpostiisi kuitin, jonka liitteestä löydät myös samat kirjautumisohjeet. TARKISTATHAN, että olet kirjoittanut sähköpostisi oikein. 
 • Kirjautumisen ja maksun jälkeen pääset suoraan kurssisivustolle, joka on sannisshining.fi -sivuston yhteydessä (Oma tili) katsomaan Tervetuloa-videon.
 • ​Loput ensimmäisen viikon valmennusmateriaaleista avautuvat sinulle 14.3. 
 • ​Jos et jostain syystä pääse kirjautumaan tai et saa minulta viestiä 30 min. kuluessa, otathan yhteyttä minuun sannis@sannisshining.fi, niin hoidetaan asia kuntoon viipymättä.
 • Tarvitset älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jotta voit katsella valmennusvideoita.
 • ​Suosittelen myös tulostamaan valmennuksen tehtäväkirjat, mutta voit halutessasi tehdä tehtävät myös erilliseen vihkoon tai paperille. Tärkeintä on kuitenkin se, miten viet ne käytäntöön!
 • Mahtavaa, että olet mukana!Nähdään valmennuksessa,

-Sannis

P.S. Jos olet kuten minä ja hyppäät heti tänne sivun loppuun, jotta saat heti tietää mikä on jutun juoni, niin tässä on sinulle tiivistelmä: Vaali ja vahvista -verkkovalmennuksen ilmoittautuminen on taas käynnissä. Valmennuksessa saat työkaluja ja menetelmiä perheesi ja lapsesi vahvuuksien löytämiseen. Vahvuudet auttavat perhettänne selviämään yhdessä haastavista tilanteista ilman kuluttavaa kiukkua ja riitelemistä. 

P.P.S. Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tästä valmennuksesta voit rohkeasti laittaa minulle sähköpostia sannis@sannisshining.fi. 
Tietosuojaseloste | © Sannis Shining 2022
Powered By ClickFunnels.com