10 yllättävän yksinkertaista tapaa selviytyä hankalista vuorovaikutustilanteista lapsesi kanssa

Tämän tulen näyttämään sinulle… 

  • Kuinka muuttamalla omaa ajattelua pystyt vaikuttamaan lapsesi käytökseen positiivisesti ja lempeästi (VINKKI: Tämän jo osaat, mutta se välillä vain sinulta unohtuu)
  • Miksi komentamalla lasta esimerkiksi “syö nätisti” ei auta lasta muuttamaan käytöstään - vaikka toistaisit sen 20 kertaa 
  • ​Kuinka saat helposti korjattua lapsen toimintaa - ilman torumista tai arvostelua
Joten jos haluat tehdä arjesta mukavampaa itsellesi ja lapsellesi...
Kirjoita alle vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi niin pääset heti katsomaan maksutonta videovalmennusta.
Hyväksyn, että saan jatkossa vinkkejä ja sähköpostia liittyen positiiviseen kasvatukseen ja vanhemmuuteen. Voin poistua listalta milloin vain.

Kuka olen ja miksi voin luvata nämä asiat

Olen Sanna-Maija Nybergh, mutta minut tunnetaan paremmin nimellä Sannis. Olen 36-vuotias äiti, erityisluokanopettaja, kouluttaja, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja eli nepsy-valmentaja sekä lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja. Jos nepsy-valmennus ei ole tuttua, niin lyhyesti kerrottuna se on menetelmä, joka tukee henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia (ADHD, ADD, autisminkirjon piirteitä, jne.). Valmennuksen avulla tuetaan heidän arkeaan, toiminnanohjaustaan, impulssien säätelyä, omien vahvuuksien hyödyntämistä, jne. Minulla on myös oma etenkin lapsi- ja erityislapsiperheille suunnattu valmennusyritys SannisShining.

Nähdään valmennuksessa,
Sannis
Tietosuojaseloste | © 2020 Sannis Shining